Wie is XL-Solar?

Wie zijn we?

XL Solar verkoopt, plaatst en installeert zonnepanelen. Ze maken deel uit van een grotere groep met meer dan 30 jaar ervaring (www.comforthouse.be). Dat maakt het tot een zeer stabiel bedrijf. Een eigen deskundig team zorgt ervoor dat deze installatie met de grootste zorg plaatsvindt.

Het bedrijf is gelegen te Keerbergen, maar XL Solar bedient particulieren en bedrijven tot ver buiten deze regio over heel België.

Zonnepanelen worden bij XL Solar verkocht tegen de scherpste prijzen. XL Solar garandeert deze scherpe prijs dankzij een streng systeem van kostencontrole. Dat opdat op elk moment de meest interessante voorwaarden kunnen geboden worden.

Hetzelfde geldt voor de kwaliteit van de producten. Hier wordt een politiek gehanteerd om enkel Europese merkproducten met materialen die voldoen aan de Europese normen aan te bieden. Op deze manier wordt een uitstekende kwaliteit van uw nieuwe zonnepanelen verzekerd. Concreet onderstrepen we die kwaliteit door een lange garantietermijn.

Een persoonlijke aanpak op maat en een duidelijk advies worden hoog in het vaandel gedragen. Tot slot helpt XL Solar u bij de administratie, het aanvragen van groenestroomcertificaten en maakt het u attent op alle mogelijke subsidies en steunmaatregelen. Dankzij deelname aan opleidingen en congressen, zijn we immers steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

We zijn ook een invoegbedrijf en werken mee aan jobcreatie. Zin om bij ons te komen werken? Stuur uw gegevens met CV door naar info@xl-solar.be en deze zullen in onze wervingsreserve worden opgenomen.