Zonnepanelen – Aleo SOLAR

Europese zonnepanelen van hoge kwaliteit

XL Solar verkoopt hoofdzakelijk zonnepanelen van het merk ALEO SOLAR, een Duitse leidinggevende speler in de markt van zonne- en hernieuwbare energie. Het bedrijf staat symbool voor kwaliteit, garantie, stabiliteit, respect voor het milieu en een uitstekende dienst na-verkoop.

Aleo Solar biedt panelen aan van de nieuwste generatie, waarbij het rendement en capaciteit een stuk hoger liggen dan de huidige generatie PV panelen. De doorgedreven kwaliteitstest en het gebruik van de beste componenten wereldwijd zorgt ervoor dat ALEO SOLAR panelen van 290Wp, 295Wp of 300Wp kan aanbieden met panelen van dezelfde afmetingen dan de vorige generaties.

Niet onbelangrijk is dat ALEO SOLAR rechtstreeks de PV modules bij de eindklant toeleveren, zodat er geen sprake is van stockproducten die mogelijk maanden in een loods gestockeerd zijn.

ALEO SOLAR is in 2015 ook bekroond tot TOP BRAND PV door EuPD Research en de Hoehner Research & Consulting Group, zowel in Duitsland als in UK.

De lineaire garantie die ALEO SOLAR aanbiedt is ook bij de beste wereldwijd. Silicium (donkere wafels op PV panelen) is het erts dat wordt gebruikt om panelen samen te stellen. Dit betekent dat panelen jaarlijks capaciteit verliezen, maar bij de panelen van ALEO Solar zal de degradatie trager verlopen dan bij de meeste andere panelen.

ALEO SOLAR biedt u de keuze uit de “gewone” panelen met aluminium kader of panelen met zwarte kader en zwarte achtergrond film.

 

>> Technische fiche Aleo Solar S19

>> Technische fiche Aleo Solar S79

>> Technische fiche Aleo Solar (engels)

>> Presentatie Aleo Solar (engels)

>> Garantiecertificaat Aleo Solar

>> Oorkonde topbrand PV Duitsland

>> Oorkonde topbrand PV UK

>> Certificaat producttest (ammoniak)

>> Certificaat producttest